Kontakta oss

 

Plattsättning:
Mino 073-5177762
Snickeri:
Danjel 073-5177761
Administration och Design:
Kristina 073-5177760
 
Adress:
BOX 75
448 22 Floda
 
Mail: info@clkakelochbygg.se

Badrum

Vi utför totalentreprenader av badrum där vi samarbetar med rörläggare som är certifierade enligt ”säkert vatten” och elektriker. CL Kakel och Bygg AB är medlem i PER och godkända enligt byggkeramikrådets branschorganisation, viket innebär att vi utför godkända tätskikt .
 Vi kan erbjuda hjälp med allt från förslag på praktiska lösningar till designförslag. Ibland kan det vara skönt att få lite tips och idéer i den djungel av material och möjligheter som finns idag.  

Kök

Vi åtar oss renovering av kök i alla skalor, våra duktiga, raska snickare monterar kök från samtliga leverantörer enligt era önskemål. När köket är monterat går våra plattsättare in och utför plattsättningsarbetet om så önskas. En av fördelen med att all kompetens finns inom våra väggar är att när köket är monterat, kan vi snabbt gå på nästa moment. Även här tar vi ansvar för hela entreprenaden och syr ihop paketet med rörläggare och elektriker.  

Utbyggnader

I liten och stor skala utför vi utbyggnader, allt från takkupor till stora tillbyggnader i flera plan. Även i dessa uppdrag åtar vi oss totalentreprenaden. En utbyggnad kan även vara en veranda eller ett garage, varför inte en friggebod? Till allt detta kan du anlita oss.

Renovering

Vi utför allt inom renovering, ändra planlösning, bygga garderober, byte av trappa, byte av fönster, det finns inga gränser.  Ni kanske skulle vilja bygga ett loft till barnkammaren, där barnets fantasi och önskemål får vara med och bestämma. Ni kan skapa en unik, kreativ miljö åt era barn, något som kan vara till glädje under lång tid.

Offert

Om ni önskar offert ringer ni direkt till Mino för plattsättning, badrumsrenovering. Alternativt Danjel för snickeri, bygg, renovering. Vi kommer då ut till er vid passande tillfälle och går igenom uppdraget steg för steg. Det är nu många frågetecken utreds. Sedan översänder vi en kostnadsfri offert som gäller i 30 dagar.


© Copyright CL Kakel och Bygg AB